Annons
Annons

Nagellack som sitter


Vårtecken!

Vårtecken!

Se här vad som oväntat och lyxigt kom med posten härom veckan – vårens nagellack från CND som sitter i sju dagar. Visst var det kul att se hur färgerna matchade mina tulpaner?! Familjen hade lite kul åt mig och min ”lack och tulpan fotoplåtning” men är man modebloggare så är man…

Annons

På min förra blogg hade jag en nagellacks-vecka med uppmaning att läsarna skulle pyssla om naglarna lite extra, måla dem och skicka in foto. Det var verkligen en kul vecka med rekordstort deltagande. Dessutom skvallrade mejlresponsen om att det var ganska välbehövligt. Jag är inte förvånad. Det liksom inte alltid så lätt att verkligen sätta sig ner mitt i vardagsbestyren och lacka naglarna men har man ett som sitter i sju dagar kan det kanske vara värt det.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar