Annons
Annons

När shoppingsuget tar över


shoppa

Vad har du för ledord när det gäller shopping?

Jag upplever mig själv som en medveten shoppare och jag har alltid tilltalats av talesättet ”Buy less, choose well”. Kloka ledord när det gäller shopping tycker jag. Men visst kan jag bli shoppingsugen och vill-ha-känslan tar över. Om du känner dig igen dig när du är ute och shoppar kan du alltid ställa dig följande tre frågor:

  1. Hur ofta kommer jag att använda klädesplagget?
  2. Matchar klädesplagget med något av det som finns i min garderob?
  3. Kommer jag att gilla det här om ett halvår eller ett år?

När jag har känt att shoppingsuget har blivit för stort har dessa frågor fått mig att tänka mer klart. Ni vet, ibland vill man ju bara ha…

Annons

Hur brukar du göra när shoppingsuget tar överhand?

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Annons


Laddar