Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Nätstrumpor eller vanliga strumpbyxor?

  29 mars 2017

  Vips så var vårens MåBra-kvällar över, vad hände liksom?! Det är så himla skoj att vara ute på turné med brudarna Mia Törnblom, Leila Söderholm och resten av MåBra-gänget att tiden fullkomligt rinner iväg.

  Annons

  Igår körde vi sista framträdandet i Borås och så här såg jag alltså ut. På Instagram frågade jag mina följare om jag skulle välja nätstrumpor eller vanliga hudfärgade strumpbyxor. Följarna sa sitt och det blev hudfärgade. Kände mig fin och fick beröm för kjolen.

  Just nu är det väldigt trendigt med närstrumpor. Har du hoppat på trenden eller hur ställer du dig till nätstrumpor? Kasslervarning eller det snyggaste som finns just nu?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  10 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar