Annons
Annons

Nedräkning till MåBra-kvällen i Göteborg


Nu är det mindre än en vecka till MåBra-kvällen i Göteborg.

Nu är det mindre än en vecka till MåBra-kvällen i Göteborg.

Nedräkningen har börjat på allvar för nu är det mindre än en vecka till MåBra-kvällen i Göteborg! Jag har fått mina hålltider för genrep och smink. Jag måste vara på plats på Folkets hus allra senast kl. 15.00 och därefter följer minutschema. Känner redan hur jag börjar ladda upp bara genom att läsa alla förberedande mejl som nu skickas till mig och de andra föreläsarna Mia Törnblom och Leila Söderholm.

Annons

Det blir ”gött” att börja höstens turné i Göteborg och jag hoppas så klart att träffa både nya och gamla ansikten. Ses vi där? Jag hoppas det. Här kan du boka din biljett om du inte redan har gjort det.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar