Annons
Annons

Nedräkningen har börjat


 

Sista genomgången före avfärd.

Sista genomgången före avfärd.

 

Suddigt foto men så här ser vi ut. Ett gott gäng "vanligt folk" som ska cykla till paris på fredag.

Suddigt foto men så här ser vi ut. Ett gott gäng ”vanligt folk” som ska cykla till paris på fredag.

I går samlades jag och mina lagkamrater i Team Rynkeby Göteborg för en sista genomgång före avfärden till Paris på fredag. Det var en ganska laddad stämning med en hel del nervositet och skräckblandad förtjusning. Vad har vi gett oss in på?! Ska vi verkligen cykla till Paris på fredag?! OMG!!

Annons
Boostar mig själv med en ny tröja från Lindex. Nu fokus på målet i Paris!

Boostar mig själv med en ny tröja från Lindex. Nu fokus på målet i Paris!

För ett år sedan var jag ganska ”cool”, rykte lite lätt på axlarna och sa att ”man får ju bara träna så löser det sig”. Nu är jag däremot mycket ”o-cool” och hur ”speedad” som helst. Ja, ni märker ju själva vilka ord jag använder för att beskriva känslorna som bubblar inombords.

Jag är nervös! Jag står inför mitt livs äventyr just nu. Jag ska cykla 1200 km för att samla in pengar till barn med cancer. Jag, som har lyckan att ha friska barn ska trampa för dem som inte har det. Tillsammans med mina lagkamrater ska jag trampa hela vägen till Paris för att göra skillnad för någon annan. Förutom här på bloggen och på min instagram, kan du följa min och mina kamraters resa på följande ställen:

Mitt lag, Team Rynkeby Göteborgs facebooksida.

Mitt lag, Team Rynkeby Göteborgs instagram.

Här kan du läsa mer om Team Rynkeby.

Du som nu kommer att läsa om mitt äventyr, är det något speciellt som du vill att jag ska skriva om från resan?

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar