Annons
Annons

Nobel 2017: Alice Bah Kuhnke är min favorit!


Bild: Alice Bah Kuhnkes instagram

Ikväll har jag rapporterat för TT Nyhetsbyrån och gett betyg på nobelklänningarna 2017. Alice Bah Kuhnke blev min absoluta favorit och den som fick högsta betyg av mig. Jag tycker att kulturministern är briljant när hon kopplar ihop modet och miljön i en enda look. Snacka om ett ordentligt statement!

Annons

Nedan ser du hur det ser ut hos Sydsvenskan där du just nu kan läsa om min direktrapportering om klänningarna på Nobelbanketten. Det brukar ju vara ganska många tidningar runt om i landet som plockar upp mina betyg men än har jag inte haft tid att kolla upp vilka. Sydsvenska Dagbladet var iallafall först att plocka upp ”Bah Kuhnke symboliserar smältande isar”.

Skärmbild från Sydsvenskans direktrapportering där jag tycker till om klänningarna.

Vem tycker du bar den finaste klänningen under Nobel 2017?

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar