Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Nobelfesten: vems klänning ska jag spana in?

  9 december 2016
  Nobelfesten 2014. Bild från Aftonbladet.

  Nobelfesten 2014. Bild från Aftonbladet.

  På lördag, den 10 december är det dags för Nobelfest i Stadshuset i Stockholm. Precis som vanligt har jag blivit ombedd att tycka till om klänningarna. Den här gången för TT. Men nu jag behöver din hjälp. Vems klänning tycker du att jag ska spana in lite extra?

  Annons

  Så skriv i kommentarsfältet namnet på den eller de som du tycker att jag ska hålla koll på lite extra när tv-sändningarna från Nobelfesten drar igång!

  Tidigare inlägg om Nobel: 

  Snyggast på Nobelfesten 2015

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar