Annons
Annons

Nog blir det lite ljusare med kanelbullar


Regniga och gråtunga dagar blir alltid lite ljusare med go'fika som kanelbullar om du frågar mig.

Regniga och gråtunga dagar blir alltid lite ljusare med go’fika som kanelbullar om du frågar mig.

Dagens fråga: hur gör du en regnig dag lite bättre?

Regn och gråväder en hel sommar är ju verkligen inget man önskar. Då vill man tanka sol och snarare sucka över hur varmt och kvalmigt det är, eller hur? Lite spridda regnskurar mellan varven bekommer mig sällan eller aldrig (till skillnad mot min man …hihi).

Annons

Jag brukar ha regndagar som ursäkt till att semestra och ha egen tid. Jag vet att många gör tvärtom och passar på att stryka, tvätta och städa. Det gör inte jag. Istället brukar jag stanna i myskläderna, krypa upp i fåtöljen och titta på en film eller läsa en bok. Helst någon feel good film eller så. Har jag ork och lust fixar jag med en god fika eller bakar. Annars så är det nog alltid lite glass eller godis med i bilden.

Ibland när jag känner mig riktigt på hugget så skriver jag ett vykort eller två. Då får jag energi när jag tänker på hur överraskad mottagaren kommer att bli. Ett riktigt kort på posten är ju stora saker idag. Sen kanske jag tar en tupplur. Hur lyxigt är inte det?

Som person skulle jag nog kunna anses som vetgirig. Så när jag har tittat på filmen, ätit fler kanelbullar än jag sa från början, skrivit vykorten och börjar känna mig lite rastlös så gräver jag information om något som intresserar mig. De senaste veckorna har jag läst på mycket om rullskidor. Bromsteknik, fart och utrustning. Jag gillar att lära mig nya saker och det är perfekt för regniga dagar. Men, man måste vara i rätt ”state of mind”.

Nu är det din tur. Vad gör du för att få regniga dagar att kännas lite roligare?

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar