Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Nu blir det makeover för hela slanten!

  4 augusti 2017

  Det händer grejor på hemmafronten när man startar podd med en expert på feng shui. Badrummet har fått sig en mini makeover med nya handdukar, ny matta och en liten grön kvist. Vardagsrummet står på tur och två nya soffor är beställda. Vi har bara haft gosiga fåtöljer innan till tjejernas stora förtret.

  Annons

  Med stora fönster och väldigt ljust hemma så jag tror att den mörka färgen kommer att bli lugn och fint för ögat. Sen blir det nya matta, en gardin och faktiskt en helt ny möblering också. För att inte tala om resten som man plötsligt också vill byta ut. Fast en sak i taget, sofforna kommer först om 6-8 veckor. Men sen blir det en förvandling som heter duga.

  Är du en person som ändrar om hemma med jämna mellanrum eller trivs du bäst när det ser ut som det alltid har gjort? Trevlig fredag!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar