Annons
Annons

Nu tankar jag fullt med vinterkänsla


Istället för att sura över förkylningen är jag tacksam för att jag har fått chans att njuta av den här utsikten varje dag.

Idag ska jag bara njuta av tanka på mig ordentligt med vinterkänsla! Vi håller på att runda av vår julledighet efter tre härliga, avkopplande och sköna veckor upp i fjällstugan. Visst, det var lite surt att missa två veckors skidåkning på grund av en megaförkylning men det är så det är ibland. Det finns värre saker.

Annons

Vi har umgåtts med släkt, gamla och nya vänner.

På måndag börjar jobbet men jag vill inte riktigt tänka på det än. Nu ska jag nämligen krama dropparna ur mina sista fjälltimmar och ta en liten tur ut i spåret.

Glöm inte efterlysningen. Tänk på att den inte behöver vara överarbetad eller perfekt. Men, gärna en nytagen bild och helst innan midnatt imorgon!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar