Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Ny podd med Althin och Wistrand

  8 juni 2017

  Äntligen kan vi berätta om vårt projekt – vi ska göra en podd tillsammans! Vad sägs om en podd där stilexperten Katarina Althin och årets inredningsbloggare Jannice Wistrand möts i inspirerande och informerande samtal om kläder och kroppsformer, inredning och feng shui.

  Annons

  Vi vill reda ut vanliga och vardagliga frågeställningar om klädstil och heminredning för kvinnan mitt i livet. Mode och inredning ska vara lättillgängligt och kul! Vi hoppas kunna bjuda in våra lyssnare att delta i samtalet och vara en del av podden. Givetvis vill vi dela med oss av allt vi kan inom våra expertområden!

  Så, bästa bloggläsare snart kan du lyssna på oss och därför vill vi såklart veta vad som ligger dig nära om hjärtat. Vad vill du lyssna på, vad funderar du på som rör den egna stilen hemma och på kroppen? Berätta och häng på från start för nu tar vi det första steget!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar