Annons
Annons

Också färgstarkt mode för våren 2018


De färgglada armbanden från Les Georgettes var en nyhet. Du köper metallformen men kan alltså byta de färgade banden. Smart!

Härom dagen fick du en liten trendrapport för våren 2018. Den var ganska rosa, pudrig och pastellig. Bloggläsaren Claire efterlyste lite mer färg!

Så, här är till Claire och alla ni där ute som kanske börjar tröttna på pastelltrenden – starka färger kommer också. Titta bara på kläderna i bakgrunden, mycket rosa men, ganska starka färgklickar ändå. Kläderna är från kommande kollektion från Sand och skorna är från Blankens.

Annons

I smyckesväg händer det mycket just nu. Smyckesmärket Sophie by Sophie börjar producera lite mer än bara smycken. I ett samarbete med Beckmans har tre elever getts möjlighet att skapa exklusiva mönster för smyckesmärket. Se sjalarna på bordet. Varje sjaltryck återfinns på de emaljerade armbanden som är signerad av respektive elev.

Jag gillar när erfarna designers jobbar med nya unga talanger. Bra där!

Efter tre dagar i Stockholm var det dags för mig att åka hem. En god macka och en en kanna te på Svenskt Tenn satte punkt för den här gången. Sen var det ju liksom ett extra plus att jag också fick en färgboost!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar