I samarbete med apprl

Ofärgad läppenna passar ju alla läppstift!


Det här är bara en skärmdump från den lilla snutten på Instastories så det går inte att ”playa”. 🙂

Jag håller Max Factors Colour Elixir Lip Liner i min hand och känner att jag har lärt mig något nytt! För den här lilla grindvakt till produkt hindrar ditt läppstift från att flyta ut i de fina linjerna runt munnen. Tidigare har jag alltid bara kört på med läppenna i samma färg som läppstiftet för helt ärligt så visste jag inte att det fanns transparenta pennor. Hur sjutton kan jag ha missat detta?! Ofärgat passar ju till alla läppstift.

När jag kollar runt så ser jag ju att det finns flera på marknaden. Du har kanske redan en favorit och vill berätta mer om den? Är du istället på samma nivå som jag och en nybörjare på transparenta lip liners så finns här några stycken att välja mellan:

Budget! ”Min” lip liner: lip liner från Max Factor för 71 kronor.

Mellan! Lip liner från Lumene för 129 kronor

Lyx! Lip liner från Lancôme för 240 kronor.

Psst! Visste du att om du istället för att måla konturer med spetsen på läppennan lägger den ner mot läpparna och målar med ”bredsidan” så får du inte bara en jämnare när du målar med läppstiftet – det håller bättre också! Fiffigt va?! Och det visste jag faktiskt sedan innan.

På min Instagram ser du lite senare idag en filmsnutt på Stories när jag provar pennan. Du är också välkommen att följa mig där om du vill och hittar mitt mig genom att söka på mitt namn eller klicka HÄR.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar


 


Laddar