Annons
Annons

Ogilla kläder med gifter och kemikalier


Gifter och kemikalier i kläder känns verkligen skrämmande och riktigt ofräscht.

Gifter och kemikalier i kläder känns verkligen skrämmande och riktigt ofräscht.

Gammalt smink är inte bra men nya grejor är ju eller inte alltid så bra. Ta bara kläder som exempel. På MåBra läser jag Så mycket gift finns kvar i dina kläder och visst är det något som jag alltid har varit noga med när det gäller barnen men inte brukar jag till exempel lämna in ett kemtvättsplagg till kemtvätten det första jag gör. Och för det andra, vad betyder egentligen ”kem” i kemtvätt? Jag har ingen koll känner jag. Vet ni?

Annons

När det gäller vanlig tvätt så tvättar jag alltid lakan, handdukar och underkläder men däremot brukar jag inte alltid tvätta stickat eller jeans före användning. Hur gör du?

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar