Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Olika sätt att kategorisera färgtyper

  17 april 2017

   

  Så här delar jag in färgerna och vem som passar i vad. Det här är första steget, sedan finns det underkategorier för varje färgtyp.

  Här är en tydlig bild för dig som vill veta lite mer om dina färger och vilka färger du passar bäst i. Det finns ju andra sätt att kategorisera färgtyperna som ovan till exempel, ett annat är efter årstiderna. Jag är själv inte tränad i årstiderna så kan inte svara så mycket på vår, sommar och så vidare. Där ser indelningen ut så här (om jag inte har fel):

  Annons

  Vet du vilken kategori du tillhör? Själv tillhör jag Light, överst på bilden längst upp.

  Bilder: Pinterest.com

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar