MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]


  I samarbete med APPRL

  Olivia Palermo: sno stilen och shoppa looken

  21 augusti 2017


  + follow Katarina Althin on APPRL

  Jag nämnde på Instagram hur jag ofta hamnar hos Olivia Palermo när jag söker på stilinspiration. Här är en outfit som jag tycker är så läcker. Den är väldigt nedtonad men ändå så stilsäker.

  Jag har valt ut liknande plagg som originalet. Toppen som jag har valt ut kan du bära till ett par jeans och jag gillar speciellt ärmarna. Det jag gillar mest med kjolen är att den är ganska vanlig och den funkar likaväl med en t-shir och sneakers. Istället för en kavaj valde jag den här kappan som är ett superfynd för halva priset. Örhängena och skorna är typiska detaljer som man kan byta till annat men som ger den här looken det lilla extra.

  Samtliga länkar i inlägget är affiliate.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar