I samarbete med APPRL

Olivia Palermo: sno stilen och shoppa looken


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.


+ follow Katarina Althin on APPRL

Jag nämnde på Instagram hur jag ofta hamnar hos Olivia Palermo när jag söker på stilinspiration. Här är en outfit som jag tycker är så läcker. Den är väldigt nedtonad men ändå så stilsäker.

Jag har valt ut liknande plagg som originalet. Toppen som jag har valt ut kan du bära till ett par jeans och jag gillar speciellt ärmarna. Det jag gillar mest med kjolen är att den är ganska vanlig och den funkar likaväl med en t-shir och sneakers. Istället för en kavaj valde jag den här kappan som är ett superfynd för halva priset. Örhängena och skorna är typiska detaljer som man kan byta till annat men som ger den här looken det lilla extra.

Samtliga länkar i inlägget är affiliate.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar


 


Laddar