Annons
Annons

Öppen föreläsning i Göteborg


föreläsning

På torsdag står jag på scen tillsammans med en rad andra spännande personer när Firafemtio.nu bjuder in till en chatwalk.

På torsdag står jag och en rad andra spännande och intressant personer på scen när Firafemtio.nu bjuder in till en event på Lindholmen i Göteborg. Det hela är uppbyggt som en catwalk med oss föreläsare. Konferenciern Pernilla Warberg ska ”live-chatta” med oss om att fylla femtio och livet runt omkring. Där av namnet ”chatwalk”.

Annons

Det ska bli kul med lite snabba puckar på scenen. Som jag har förstått det så kommer vi föreläsare att bli intervjuade lite huller om buller och bidra med vår syn och perspektiv på saker och ting. Jag kommer till exempel att svara på om kläder och stil har någon åldersgräns.

Det här bli min sista öppna föreläsning innan sommaren. Kanske finns det någon bloggläsare i Göteborgsområdet som har lust att sätta guldkant på en helt vanlig torsdagskväll och komma? Eventet kostar 295 kr och riktar sig både mot män och kvinnor. Anmälan görs via mejl till [email protected]

Jag hoppas att vi ses! Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar