Annons
Annons

På pressveckan visas modet för våren 2017


Notera de gula skorna (nej, det är ljuset som ger dem ett orange utseende) från förra årets pressdagar. Tänka sig att jag blev frestad att köpa dem redan då...

Notera de gula skorna (nej, det är ljuset som ger dem ett orange utseende) från förra årets pressdagar. Tänka sig att jag blev frestad att köpa dem redan då…

Den här veckan samlas stylister, tidningsredaktörer och bloggare i Stockholm för att ta del av vårens mode 2017. PR-kontoren bjuder in och öppnar upp för att visa nyheterna för de klädmärken som de representerar.

Annons

Sedan går vi i modemaffian, från ställe till ställe, som ett enda stort lämmeltåg och klämmer och känner på alla nya spännande kläder, mönster och stilar som kommer att finnas i butikerna efter vintern.

Förra svängen jag var upp hade jag stegräknaren kopplad på telefonen och jag blev ganska förvånad. Jag hade promenerat i snitt mellan 12 och 15 kilometer i högklackat (!) varje dag. Får se vad det blir den här veckan. Jag har iallafall packat gympaskor och jag lovar att ta bilder! Så här skrev jag förra hösten: På pressdagarna visades vårens mode.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar