Annons
Annons

På scenen i Luleå


MåBra-kväll 2014

MåBra-kvällarna 2014.

Det är lördag och resten av familjen är på språng. Lugnet har lagt sig och jag passar på att fila på min kommande stilpresentation. Ni förstår, jag jobbar både som stilexpert OCH föreläsare. På dagarna rensar jag garderober, shoppar och ger stilanalyser. På kvällarna håller jag föredrag om personlig stil, mode och trender för stora och små grupper runt om i landet.

Annons

När du läser det här är det redan måndag och jag befinner mig i Luleå. Det är MåBra-kväll på Kulturens hus och jag ska dela scenen med två riktiga superkvinnor – inspiratören Mia Törnblom och hälsa- och träningsexperten Leila Söderholm.

Jag har ännu inte riktigt bestämt mig om jag ska välja ”den lilla svarta” eller en knallrosa klänning. Kläderna sänder budskap och än har jag inte bestämt mig för vilket – pondus eller wow-effekt. Å ena sidan är det ju bra att lägga fokus på ”expert” men å andra sidan kan det ju aldrig bli fel med ”inspirerande”.

Jodå… även stilexperter våndas över klädvalen emellanåt. Men hörni, vad skulle ni säga blir bäst?

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar