Annons
Annons

På väg från Norrland i lånad tröja


På väg i bil och i dotterns lånade tröja (som jag skulle kunna tänka mig att behålla på heltid).

På väg i bil och i dotterns lånade tröja (som jag skulle kunna tänka mig att behålla på heltid).

Tänk vad en vecka går fort?! Åtminstone semesterveckor, eller hur? Idag är jag på väg hem från Norrland så det blir ingen stiluppmaning. Däremot vore det jättekul att höra från er om vad ni har tyckt om den gångna veckans stiluppmaningar.

Annons

Många gånger när man har fastnat i gamla hjulspår kan det vara svårt att ta sig ur. Man har blivit för bekväm helt enkelt och det är jobbigt att göra något nytt. Jag hoppas att mina tips, uppmaningar och bilder har inspirerat er att prova något nytt. Som jag har nämt tidigare, man behöver inte göra allt utan snarare se de som lite förslag på ny input till sin egen stil. Eller vad säger ni? Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar