Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  På väg till Skottland – bästa tipsen?!

  12 oktober 2017

  Hörni vänner, jag vill bara snabbt kika in och berätta att jag är på väg till Skottland med maken. Vi ska kvista över för att säga hej till familjevänner, köra runt och dricka whisky. Jag har suttit uppe några kvällar och försökt att boka mysiga ”bed and breakfast”-ställen men jag vet inte om jag har lyckats något vidare. De ställena som jag fastnade för hade varit bokade sedan länge. Nåja, det blir nog bra ändå. Skriv gärna om du har några Skottlandstips – för det här blir vår första rundtur på riktigt!

  Annons

  Trevlig helg och missa inte nya STILSNACK på söndag! Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar