Annons
Annons

Peppad för träning och rehab


Äntligen, jag är tillbaka och börjar se förbi mitt felkliv dagarna innan Tjejmilen. Felklivet som skulle visa sig vara en skadad menisk och ett uttöjt ledband. Men nu har alltså den värsta knäsmärtan har släppt och det gör inte lika ont att gå på benet.

Annons

Sjukgymnasten har gett mig fantastiska övningar och jag känner mig superpeppad att komma igång. Förutom ”rehabhemläxorna” så har jag både promenerat. Jag har trampat med fjäderlätta tramp på spinningcykeln på gymmet i 35 minuter. Hurra!

När jag tidigare tänkte på Vasaloppet 2017 så kändes det oöverstigligt men det gör det inte längre. Jag har släppt kryckorna. Jag kan sträcka ut benet och stödja på det. Knäet svarar på övningarna.

Ibland tänker jag på hur jag mitt liv har förändrats sedan jag började röra på mig på allvar. Egentligen så tror jag mycket att det är krämporna som har fått mig att inse hur härligt det är att faktiskt kunna motionera. Ju fler krämpor jag får desto mer träningssugen blir jag. Låter det knasigt eller hänger ni med i vad jag menar?

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar