Annons
Annons

Pixie – en trendig frisyr 2016


Nu har jag en trendig pixie frisyr och det är Julianne Hough som har inspirerat mig.

Nu har jag en trendig pixie frisyr och det är Julianne Hough som har inspirerat mig.

Härom dagen var det dags att sätta saxen i håret och jag fick en riktigt trendfrisyr för 2016 – den korta pixie frisyren! Det var bilden på skådisen och dansaren Julianne Hough som stod som frisyrförlaga den här gången.

Annons

Pixie frisyren kan både vara lång och kort, men i regel så är den kortare bak och i sidorna medan den är längre upptill. Det sägs att det var Audrey Hepburn som var först med pixie håret på 50-talet. Därefter är listan lång med kända kvinnor med samma hår.

Det som är bra med pixie frisyren är att den passar många sorters ansiktsformer eftersom man kan variera länderna och stylingen. Själv brukar jag ha en lite längre variant på vintern och en kortare på sommaren.

Läs mer om ansiktsform, frisörer och frisyrer:

Hitta din ansiktsform och rätt båge till den

Tänk på det här när du byter frisör

Den klassiska flätan står sig mot trenderna

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar