Annons
Annons

Pressdagar med höstens mode 2018


EK PR är en pr-byrå med både inredning och kläder. Härifrån brukar jag låna pressprover från KappAhl och Soya Concept.

Pressdagarna med visningarna av höstens mode 2018 börjar gå mot sitt slut för den här gången.  Mustiga färger och brända toner har varit melondin. Den violetta färgen hänger med in i höst och till först var jag lite förundrad över ”sommarkänslan” men så slog det mig – det var ju likadant förra året med rosa. Men tro inte att det är allt. Jag har också fått se starka och klara färgklickar på jackor, skor och väskor.

Annons

Så här såg jag ut igår när jag knatade på mellan presskontorens visningar.

Idag ska jag luncha med en färgstark person som jag verkligen ser fram emot att träffa. Du kanske kan räkna ut det när du tittar på min Instagram. Annars berättar jag mer imorgon!

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar