Annons
Annons

Pressdagar: vårens mode 2018


Våren färger för 2018 fanns representerade hos COS.

Här är vårens färger 2018 och som du tydligt kan se så är de flesta färger i något mer dämpade och pudriga nyanser representerade. Så var det på COS och så var det även på de övriga ställena som jag besökte under gårdagen.

Annons

Just nu är jag alltså i Stockholm för att ta del av vårens modenyheter. Färger, snitt och material. Jag besöker presskontor med en bredd av flera märken såväl som enskilda märken som bjuder in till sina showrooms.

Vi har en hel del att se fram emot efter jul och nyår! Lite extra kul var det att kika in hos Edblad som har en blandning av både kläder, smycken och saker för hemmet. Degbunkarna i keramik, drejade i Portugal, är till exempel en nyhet hos dem. Fina, eller hur?

I klädväg satsar man stort på krämvitt, pudrig rosa, grått eller mörkblått hos Edblad i vår. Smyckena är inspirerade av vatten och formspråket för tankarna till ringar på vattnet och Esther Williams.

Rosa ses hos ”alla” och modegraden varierar. Glittriga toppar med glittrande  lurex till rosa blommor och mer abstrakta mönster. 70-tals vibbarna tydliga men i kontrast till vida ben står också den smala byxan men rymlig passform och hög midja. De vita byxorna med hög midja från danska Soft Rebells blev genast en favorit. Håll utkik i kommande modereportage!

I övrigt så var det randiga plagg som stod ut. KappAhl hade en superfin svart och vit klänning som jag garanterat kommer att ta med till kommande modejobb. Cubus hade några schyssta jeans och Esprit hade några riktiga godbitar bland jackor och kavajer.

Som sagt, det blir en härlig vår att se fram emot!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar