Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Pressvecka med höstens mode och trender 2017

  4 april 2017

  Tillbaka i Stockholm och nu ska höstens mode och trender visas under pressveckan. Idag kommer jag att kika på höstnyheter från märken som KappAhl, Soya Concept, Indiska, Stenströms, Dry Lake, Esprit och Part Two. Återkommer med rapport!

  Annons

  Långunchade med min namne ”Catharina” på Bobergs matsal och pratade om karriärval, stil och träning. Vips var vi sist kvar.

  Landade här uppe redan igår, hade några möten och checkade sedan in på Grand Hôtel, mitt ”home away from home”. Åh, som jag älskar att få komma till Stockholm och känna lite storstadspuls mellan varven. Att mina Stockholmsvistelser bjuder på lite flärd och härliga möten gör ju upplevelsen så mycket mer guldkantad.

  Nåja, det är dags att ta på sig de mest sköna skorna för nu blir det många steg. Hur många exakt? Läs då mitt inlägg: På pressveckan visades vårens mode för 2017

  Psst! Kika in här om du är nyfiken på mina andra uppdrag i Stockholm: Personal shopper i Stockholm

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar