Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Pressveckan är ett säkert vårtecken!

  1 april 2017

  I april kommer våren, eller vad säger man? Jag går här hemma och njuter av att träd och buskar börjar knoppas. Ljuvligt! Tänk att det bara är två veckor till påsk. I julas pratade vi om att dra till fjällen över påsken men det blir nog inte så. Jag har liksom skjutit på planerna och tänkt att det är långt kvar. Så plötsligt är det bara runt hörnet. Hmm…

  Annons

  Ett annat vårtecken väntar på mig i Stockholm. På måndag åker jag för att ta del av höstens trender. Låter ju snurrigt men det är pressvecka och höstens mode visas för oss journalister, stylister och bloggare. Jag kommer såklart att dela med mig av lite godbitar.

  Tack alla ni som har frågat om vår lilla hund Beyoncé. Mitt hjärta smälter över er omtanke. Hon är hemma och repar sig med hjälp av medicinering. Det var inget gosedjur som fastnat utan en kraftig inflammation magen. Man misstänker att det är någon typ av foderallergi som ligger bakom hennes insjuknande.

  Ha en fin helg vänner!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar