Annons
Annons

Rätt klädd med MåBra


Katarina Althin tar en selfie

Stilig selfie

MåBra:s stilexpert. Jag smakar på orden och säger det högt ett par gånger: ”stil och MåBra”. Visst låter det bra? Det är ju så det ska vara när man tänker efter. Stil, kläder och mode ska vara lustfyllt och kul. Det ska kännas härligt och skoj att klä upp sig. Eller?

Annons

Låt oss vara ärliga. Det är långt i från alla dagar som känns bra och ibland är det riktigt jobbigt med kroppen och kläderna. Ingenting passar och det är inte alls särskilt uppmuntrande att kika in i garderoben, än mindre att gå in i ett provrum.

Jag heter Katarina och är stilexpert. Till vardags hjälper jag kvinnor med att klä sig rätt och att shoppa smart. Det handlar inte bara om de senaste trenderna eller de ”flashigaste” modeplaggen. Jag fokuserar på att klä kvinnor utifrån sina egna förutsättningar – figurmässigt, plånbokssmart och livsstilsmatchat.

Välkommen till en stiligare blogg som kommer att handla om hur du kan må bra på insidan genom att trivas med din utsida! Här hoppas jag att vi alla ska få chans att trivas och ”bara vara” precis som vi är med allt som rör kläderna och figuren.

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons