Annons
Annons

Rea, stilanalys och personal shopping


 

Vår, sommar och höst kör jag gärna bil men när vintern kommer så är det skönt att slippa.

Idag är det precis en vecka sedan Black Friday och inlägget Så ska du shoppa på rean! Nu är jag lite nyfiken, blev det någon shopping för dig? Jag var ute en sväng men fastnade i bokhandeln (som vanligt).

Annons

Idag tar jag tåget upp till Göteborg över dagen. Det är extra skönt att slippa köra när jobbdagen är lång och vintern kommen. Jag har kunder inbokade för smart shopping så det blir stilanalyser och personal shopping men inga garderobsrensningar den här gången.

Det märks att säsongen börjar gå mot sitt slut. Det här är min sista dag med kunder före det nya året. Nästa vecka har jag min sista modeplåtning och sammanställningen av tre modejobb med texter och klädplock. Är det bara jag, eller försvann inte november alldeles galet fort?

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar