I samarbete med APPRL

Rosa saker som inspirerar just nu


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Oktober är månaden när allting färgas rosa till förmån för Cancerfonden och Rosa Bandet. Härom dagen så spelade jag och Jannice in söndagens avsnitt av STILSNACK och då går vi in på ämnet rosa och den rosa månaden. Vi kommer att prata om cancer, den rosa färgen inom feng shui och ha en liten behå-guide i kommande avsnitt.

Jag blev faktiskt så inspirerad av vårt stilsnack att jag samlade ihop rosa saker som jag gillar extra mycket just nu:

Jag ser framför mig hur jag fyller vasen från Muuto med mörkröda och mustiga blommor. Klänningen från Second Female har en sänkt midja och sortens skärning som är lätt att röra sig i. Behöver jag understryka att den är på halva priset?

Den krinklade pläden från Hay känns mysig nu när temperaturen sjunker. Det kanske är önsketänkande men jag ser solglasögonen från Le Specs på solbränd nästipp i Alperna i vår.

För att inte tala om skorna från Henry Kole, klassiska men ändå supertrendiga just nu! Någon bikerbrud i skinnjacka har jag aldrig varit men jag blir faktiskt lite nyfiken på den här jackan från Only som kommer under 1000-lappen.

Jag har redan den här lilla miniväskan och neccessären från Day Birger et Mikkelsen fast i andra färger. Supernöjd! Kan man ha för många? Samma sak undrar jag med tända ljus? Doftljusen från Victorian känns som en fin värdinnegåva att ge bort.

Sedan jag började podda med Jannice har jag fått upp ögonen för kuddar. Prydnadskudden från Chhatwal & Jonsson är ett märke hon brukar nämna mellan varven. Du som lyssnat på det senaste avsnittet vet dessutom att jag är på jakt efter en ny rouge. Jag har fått upp ögonen på en flytande rouge från Lumene. Någon som har den?

Ingen boll utan en rund kudde från OK Design. Du som är uppmärksam på inredning har redan sett den runda bollkudden figurera i modemagasin. Den lilla glasburken med mässingslock från AYTM hade passat bra i mitt badrum.

Beskrivningen av parfymen från Bvlgari låter ljuvlig, hoppas den doftar lika gott i verkligheten. Ibland tycker jag faktiskt inte alls att beskrivningen stämmer överens med den doft jag känner i näsan… Vad tror du om doften?

Jag har kört igång min träningssäsong och är ute på löpträning med skidklubben varje måndagkväll. Nya träningstights från Reebok hade inte suttit fel kan jag säga. Samma sak säger jag om sportbehå, den här behån från Nike kommer i storlekarna 70B-85F.

Samtliga länkar i inlägget är affiliatelänkar.

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer


 


Laddar