Annons
Annons

Rösta på min poddpartner Jannice


Alltså, jag lär mig så mycket av min oerhört duktiga, smarta och briljanta poddpartner Jannice. Du har väl inte missat att hon är nominerad till Årets inredningsbloggare hos Elle Decoration?!  Stort och ärofyllt som tusan.

Annons

Enligt läran om feng shui så rusar energierna vid stora fönster partier. Det är inte så bra. Man ska sträva efter att bromsa där det går för fort och väcka liv där det är allt för stilla.

Jannice föreslog att jag skulle sätta upp några fönsterdekorationer. Inget stort och klumpigt men ändå tillräckligt täckande för att stoppa upp. Resultatet ser du ovan. Metallringar klädda i granris och upphängda med fiskelina.

Maken tyckte det såg lite tunt ut men vad kan han om feng shui… För att rösta fram Jannice som vinnare klickar du HÄR. Sista dagen för röstning idag. Lätt som en plätt är det och du kan vinna två biljetter till den stora galan…

…som jag har en gästat en gång tidigare, året var 2013 och då hette den Elle Interiörs designpris. Vi var på Operkällaren i Stockholm och det bjöds på munkar i långa rader.

Och på tal om sociala tillställningar och kläder. Imorgon skriver jag om mina tankar hur vi klär oss för insida och utsida. Nyckeln till att trivas med klädstilen är att förstå din drivkraft. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar