I samarbete med apprl

Så använder du säsongens plagg året runt!


Så använder du säsongsplaggen året runt! Det finns vissa plagg som jag använder året om men som spontant kanske ändå känns lite säsongsbundet. Ett exempel är mina superfina och prisvärda linneskjortor från Gina Tricot (adlink) som jag har i flera färger.

På vintern satsar jag på ton-i-ton! Jag bär den ljusblå skjortan med en mörkare blå stickad tröja. Övergången blir mjuk och snäll.

På sommaren väljer jag accentfärger! Istället för ton-i-ton väljer jag motsatsfärgen till blått – den gula färgen poppar och ger liv!

Ju fler användningsområden du hittar till dina plagg desto mer kan du betala för dem om du tänker enligt principen ”pris per användning”.

Inlägget innehåller adlinks.

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer


 


Laddar