I samarbete med apprl

Så bygger du den vita basgarderoben


Jag tog upp basgarderoben och jämfört den med en tårta häromdagen. Det var kul att ni gillade min liknelse. Därför tänkte jag idag ge lite inspiration till den vita basen. Perfekt året om. Viktigt att tänka på vintertid är att välja typiska material som vi förknippar med säsongen. Tänk stickat och manchester.

Dagens plagg är dyra. Några är kanske till och med hutlöst dyra och alldeles ”overprised” men om du kan se förbi det så vill jag att du tar en titt bara för inspirationens skull. Det jag vill att du tar med dig från dagens inlägg är känslan för materialen. Till exempel kombinationen av siden och stickat.

Du som läser bloggen för att göra en förändring mot en stramare basgarderob och vill satsa på färre men mer exklusiva plagg kanske kan hitta något idag.

Skulle jag ha satsat på något så vore det blusen från Malene Birger, byxorna från Hope  och koftan från Tiger Of Sweden.

Sen gillar jag skarpt att den här tröjan från Selected Femme ger samma känsla som stilen på bilden. Den här tröjan från & Other Stories är heller inte så tokig och så var det ju förstås linnet från Malene Birger.

Men är du svag för koftor får du ju inte missa den här koftan från Odd Molly med skärp. Vill du hellre vara utan bälte i midjan ska du spana in koftan från Michael Kors istället.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar