Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Så får du koll på din stil och garderob 2017

  13 januari 2017

  stil

  Det är inte svårt att fixa en snygg look på en liten på en budget men det kräver lite planering och tålamod. Här är mina bästa råd hur du får ihop helheten om du bestämmer dig för att börja satsa på en mer hållbar garderob 2017:

  Annons

  Håll dig till en plagglista för att få struktur och överblick på garderoben. Min lista på vinterplagg är ett bra exempel på plagg som bör finnas i din vintergarderob. Kom ihåg att basplaggen sällan eller aldrig är speciellt utstickande. De står i bakgrunden och låter statementplaggen hamna i blickfånget!

  Läs mer: Bestäm businessgrad på basplaggen

  Undvik spontanshopping och satsa istället på smart shopping där du planerar för dina inköp, håller koll på reor och utförsäljningar. Se över vad du behöver och bestäm en budget för dina inköp, antingen per kvartal, halvår eller årsvis.

  Läs mer: Kostnad per användning

  Klä din kroppsform och framhäv figurens fördelar istället för att noja över nackdelarna. Först och främst ska du våga lita på din egen smak och välja kläder som du trivs i. För det andra, ta reda på vilken kroppsform som du har och välj sedan kläder med material i färger som kompletterar dig.

  Läs mer: Guiden till alla kroppsformerna inklusive smarta stiltips!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar