I samarbete med APPRL

Så fixar du en lagom romantisk stil!


Har du tänkt på det att våra sommarstilar är antingen blå och vit eller blommig? De som gillar det blåvita är kanske inte alltid så stilmässigt romantiska utan snarare lite mer marina i stilen. Tilläggas bör att jag inte har belägg för detta utan det är bara någon som jag har fått en känsla av.

Idag vill jag därför visa hur du som gillar den marina och blåvita stilen kan göra den mer romantisk utan att bli alldeles ”blommig och rysch-pyschig”. Vi börjar med den vänstra stilen:

Slitna och lappade jeans ger en känsla av handarbete som förknippas med den romantiska stilen. Lappat och lagat kan visserligen också bli naturligt/bohemiskt men ihop med en spetstopp blir det inte så. Jeansen från Esprit (adlink) är ett kap för bara 420 kr och lite mer propra än de på inspirationsbilden. Perfekt eftersom de funkar en bra bit in på hösten.

Spets eller brodyr ger ett plagg en feminin look. Här har jag valt en topp från Twist & Tango (adlink) som just nu är på rea. En topp som kommer att funka för fler somrar framöver.

Sommarens trendigaste sko! Skorna från Billi Bi (adlink) kan klassas som den trendigaste skon den här sommaren. Är det någon modell som är mer inne än någon annan så är det denna varianten. Glöm inte att måla tånaglarna!

Så tar vi en titt på den högra looken:

Katten så het glasögonmodell! Solglasögonen kostar under 100-lappen, är från Gina Tricot (adlink) och ger verkligen det lilla extra till vilken look som helst. Inte romantiska men de ger en lite retrovibbar som för tankarna till dåtiden kvinnor.

Bara axlar känns extra kvinnligt och volangen förstärker känslan. Men, jag har valt bort volangen eftersom den lätt kan bli lite för mycket. Satsa på stor volang om du har liten byst men undvik den om du har större. Toppen är från Only (adlink) och kostar 359 kr.

Välj en ljusbeige modell och den klassiska väskan blir romantisk. När du kombinerar den klassiska formen av en väska fyrkantig med handtag men istället väljer ljusbeige färg får du en långlivad väska som drar åt det feminina hållet. Den här godbiten kostar bara 705 kr och är från Marc B (adlink).

Vill du fynda snygga jeans till halva priset? Missa in de snygga danska jeansen för 499 kr från 2ND DAY (adlink).  Matcha dem med vita sneakers från Adidas (adlink) och du har en coolare, lite lätt romantisk stil.

Sugen på mer stilinspiration? Spana in: 

Stilininspiration: skön och slapp stil

Dela
Tweeta
Maila
KommenteraLaddar