Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Så gör du din klassiska stil mer sportig

  5 maj 2015
  Dagens outfit med svart snyggbyxa och sjal är dressad men sportig med vit bastopp och sneakers.

  Dagens outfit med svart snyggbyxa och sjal är dressad men sportig med vit bastopp och sneakers.

  Ni minns vad jag ville ha i påskägget eller hur? Om inte kan ni läsa det här. Så här blev resultatet i alla fall, en outfit som är sportig och klassisk på samma gång. Så här gör du enklast om du vill ändra din stil:

  Annons

  1. Byt skor. Finns inget som ändrar inriktning på en klädsel som skorna. Som exempel: byt ut pumpsen mot ett par sneakers.

  2. Ändra material. Mjukare material uppfattas som ledigare än styvare diton. Som exempel: byt ut skjortan mot en bomullstopp.

  Jag har på mig en vanlig långärmad vit bastopp från Filippa K. Byxorna är ett tidigare fynd från Massimo Dutti, sjalen från Milook och skorna från Öill.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar