Annons
Annons

Så gör du med trenderna från modeveckan


Du har väl lyssnat ikapp och förra söndagens STILSNACK? I avsnitt nummer 11 pratar vi om trender. Vi tipsar om vad du ska titta efter när det kommer till trender och hur du applicerar dem på dina kläder.

Annons

Varje säsong dyker det upp en rad med olika trender och det kan vara svårt att veta vilken man ska satsa på. Ska man köra allt på en gång eller bör man sålla? Håll utik efter följande så blir det lättare. Du hittar trenderna inom följande områden:

  • Färg
  • Material
  • Mönster
  • Siluett/snitt
  • Plagg/sko/accessoar

Varje säsong är det vanligt att det är en färg som sticker ut lite extra. Hösten 2017 är det vinrött som är extra hett. Samma sak med ett material, mönster och snitt och så vidare. Det finns alltid något som är mer inne än något annat.

Du kan tydligt se det om du bläddrar i tidningar, läser bloggar eller går i butiker eftersom det är ”samma bild” som upprepar sig. Tänk att du till exempel ser en tjej i rutig kavaj på reklambilder. Det behöver varken vara samma tjej eller kavaj men stilen eller känslan är densamma.

Om du har svårt med ett visst mönster, låt oss anta att du inte gillar rutiga kavajer, så ska du inte välja att hoppa på mönstertrenden. Är du däremot förtjust i vinrött då kan du hoppa på färgtrenden istället. Eller skotrenden som just nu är den spetsiga, färgglada stövletten med smal och ganska låg klack.

Kom ihåg att trender ska vara kul och på dina egna villkor! Trenderna ska varken kännas konstiga eller ”too much”.

Psst! Spana in street style modet från Stockholm HÄR.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar