Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Så här ofta ska du tvätta dina saker!

  21 juli 2017

  Den här bilden som jag hittade på Pinterest får liksom tala för sig själv. Men, jag undrar hur ofta du torkar av din plånbok liksom? Kom att tänka på handväskan likaså, den måste ju var full av ”äckel” den också med tanke på var man ställer den i tid och otid.

  Annons

  Min plånbok är inte så lätt att torka av. Du har väl inte missat när min bästa poddpartner Jannice avslöjade min praktiska och inte alltid så stilfulla sida på vår instagramsida STILSNACK?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar