Annons
Annons

Så här ser det ut hemma hos mig…


– Nä men hej och välkommen hem till mig! Ursäkta röran. Jag jobbar lite…

Min man kom ner för trappan härom kvällen och höll på att få slag. Det blir ju lätt lite rörigt när man ska förbereda kläder för olika modejobb. Jag försöker alltid att bunta ihop jobben för att spara både tid och fraktkostnader men det innebär ju lite fler plagg som landar hemma i hallen.

Annons

I fredags gjorde vi ett härligt vårmodejobb Vårens nyckelplagg för Året Runt nummer 10, som landar i butik vecka 10 och igår plåtade vi jeans till en stor jeansguide Jeansen för alla rumpor som hamnar i Året Runt nummer 12. Totalt så har jag alltså snickrat ihop elva snygga outfits som du kommer att få ta del av längre fram.

Du missar väl inte veckans nummer av Året Runt? Sista chansen att spana in Monica som får en ny stil av mig och en riktigt snygg frisyr av Marie Adler på Saxin frisör & shop i Helsingborg.

 

I eftermiddag är det dags att packa ihop allt och skicka tillbaka lådorna. Till min hjälp har jag lilla Beyoncé som ständigt är vid min sida. Och hörni, tack snälla ni för alla era go’a hälsningar när hon blev sjuk. Hon är hemma igen och har repat sig. Lite mindre hår på benen än när hon åkte in till sjukhuset efter dropp och blodprover men det växer ju ut så småningom.

PS! Imorgon blir det lite om basgarderoben och tårtans gemensamma nämnare!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar