I samarbete med Apprl

Så klär du en stor och liten byst


Jag får många frågor om både stor och liten byst. Hur klär man den bäst? Här är en liten lathund som kan vara till hjälp:

Dölja eller framhäva? En polotröja framhäver bysten medan en V-ringad döljer den. Som exempel: tröja med halvpolo från Jack Wills, gosig oversize polotröja från Rokoko och  V-ringad tröja från Selected  som förändrar intrycket av din figur.

Vad händer? En liten byst blir större med en tröja som går högt i halsen. En stor byst blir mindre med en tröja som går djupare ner och visar med hud.

Min tröjfavorit sedan gammal är polotröjan. Ett märke som jag inte provat när det gäller just stickade polotröjor är Tiger of Sweden. När jag läser om den här polotröjan så låter den perfekt, eller vad tror du? Någon som kan recensera den?

I min podd STILSNACK avsnitt 5 Stilleben och stor byst berättar jag mer…

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Och du, missa inte säsongens sista STILSNACK imorgon – vi tittar tillbaka på vår resa med podden!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar