Annons
Annons

Så kombinerar du billigt och dyrt!


Bättre att unna sig en dyr snyggbyxa som håller i flera år än en billigare som håller en säsong.

Bättre att unna sig en dyr snyggbyxa som håller i flera år än en billigare som håller en säsong.

Jag råder alla mina kunder att satsa på den bästa kvalitet man har råd med när man köper basplagg. Dessutom ska man komma ihåg att köpa så neutrala och nedtonade basplagg som möjligt. På så vis ger man sig många kombinationsmöjligheter och plaggen får lång hållbarhet. När det gäller mode- och trendplagg ska man köpa billigt och lite mer uttrycksfullt.

Annons

Här ser ni mig i mina svarta byxor och en svart topp från Prada. Till det bär jag en tunn kaftan från COS och ett par örhängen från HM. Billigt och dyrt i en personlig outfit.

Kom ihåg! Det kan vara klokt att tona ner och undvika stora loggor när du köper basplagg eftersom det ofta blir en tydlig tidsmarkör.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar