Annons
Annons

Så packar du smart på semestern


min Instagram har jag samlat mina och några av följarnas bästa ”packa smart”-tips inför semestern. Kika på min Instastory så har du dem samlat där.

Tipset med linsburkar gillar jag extra mycket. Som linsbärare byter jag burkar med jämna mellanrum. De gamla burkarna kan användas till krämer på resan, typ foundation och vaselin som man sällan behöver speciellt mycket utav.

Annons

Annelajs tipsar att skriva en ny packlista direkt efter hemkomst. Det är ju faktiskt då man har stenkoll på plaggen som användes, vilka man ratade och vad som egentligen fattades i semestergarderoben.

Har du något tips som du vill dela med dig så är du varmt välkommen att skriva här i kommentarsfältet! Och du, missa inte mitt tidigare inlägg:

Semester? Så proffspackar du inför resan!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar