Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Så resonerar jag när jag köper nya skor

  19 augusti 2017

  Jag har fått så mycket beröm för mitt senaste inköp. De röda skorna väcker ha-begär verkar det som. Några av er känner säkert igen loggan inuti skorna och jag kan ju berätta att de är den vanliga modellen som jag alltid envisas med att köpa från Mango för 349 kr. Vid det här laget har jag  fem olika par. Blå, gula, svarta, orm och röda. Favoriterna hittills är de gula men det tror jag att du har räknat ut.

  Annons

  Så varför i hela fridens namn köper jag så många par? Förutom att jag tycker mycket om spetsiga tår så sitter just den här modellen skönt på just min fot. Jag går med lätthet och känner mig stadig trots klackhöjden.

  Jag känner att skor är ett bra sätt för mig att följa trenderna. I höst är det mycket vinrött, rött och rosa. För mig är det också viktigt att kunna visa att saker inte alltid behöver vara så dyra. Visst förstår jag att alla ändå inte har råd att köpa nya skor för 349 kronor stup i kvarten. Men ska vi vara helt ärliga vet vi ju att vissa modemärken adderar både en och två nollor för ett par snygga skor.

  När det gäller basgarderoben är försöker jag ju alltid att påpeka vikten av att unna sig den bästa kvalitet man har råd med. Därför tycker jag att det är mer rimligt att tipsa om till exempel byxor och skjortor i en högre prisklass för att de är mer långlivade än ett par skor.

  Med andra ord kan jag förändra min look med svarta byxor och vit skjorta bara genom att byta skorna. Väljer jag sedan att knyta ihop säcken genom att på något vis matcha valet av mina accessoarer med skorna – det kan vara färgen eller materialet – så får jag många olika yttryck för min stil även om plaggen är de samma.

  Hur tänker du?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  11 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar