Annons
Annons

Så ser du med nya ögon på dina plagg


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Street style i gula toner och det är lätt att se var man har hämtat inspirationen.

Det suckas ofta över gult. Svårburet säger kunderna och knepigt att sälja suckar butikerna. Men, när jag nu tittar på utbudet av kläder så ser jag flera gula plagg och det gör mig så glad att gult är på väg in.

Annons

Jag har tidigare skrivit om hur du kan hitta färgkombinationer i naturen och här har vi verkligen det perfekta exemplet. Bilden på trädet tog jag på en av mina rundor med Beyoncé härom dagen. Den andra bilden hittade när jag satt och surfade efter klädinspiration på nätet.

För att hitta inspirationen gäller det att insupa den med sinnena. Att stanna upp och se på saker som finns runt omkring. Genom att vara nyfiken och koppla samman saker (som natur och kläder) kan du hitta nya spännande klädkombinationer. Här är ett tydligt exempel:

Färgerna: se bara hur alla färger på klädseln återfinns i trädbilden.

Strukturen: titta på trädstammen och barken. Kika sen på kläderna och speciellt sömmarna. Du kan också likna sömmarna vid löven.

Accessoarerna: trädens löv återfinns i de lövformade örhängena.

Känslan: i plaggen är levande och det tack vare kombinationen av det matta och blanka i materialet, precis som i skogen.

I mitt jobb är ”nya ögon”-utmaningar som den här en av de saker som flest önskar att de vore lite bättre på. Så även om du inte gillar den gula klädseln och aldrig skulle bära den så finns här en grej att lära sig och applicera när du tittar på dina egna plagg och miljöer.

Psst! Om du är sugen på en snygg blus som för tankarna till den här miljön så ska du inte missa den söta fågelblusen från Lindex (adlink).

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar