Annons
Annons

Så stylar du svarta och bruna kläder ihop


I onsdagskväll när vi sände live på Instastories med STILSNACK så fick jag frågan om man kan ha brunt och svart ihop. Den gamla stilregeln om att det skulle vara förbjudet är passé. Här kommer tre tips ihop med lite stilinspiration som visar hur det kan se ut.

Annons

TIPS 1: Bruna skor är superfint och väldigt trendigt till en svart eller mörkblå klädsel. Kom ihåg att ”bara” välja brunt på ett enda ställe kan bli som att sätta en spotlight just där. Det lyser nämligen alltid om den färg som är ljusast och den sätts automatiskt i fokus. Emellanåt kan det vara bra att välja en annan ljus färg på ett annat ställe som lite avledande manöver (se tröjan).

TIPS 2: Den rostbruna sjalen må vara ensam brun i en övrigt svart look men notera guldspännet på skon. När du adderar brunt till en svart outfit är det snyggt om metallen på spännen och dragkedjor går åt det varma hållet det vill säga guld.

TIPS 3: Plocka upp den bruna färgen på någon detalj. Notera den tunna bruna randen på skon som verkligen förhöjer hela looken. Randen blir extra bra när byxorna är korta och vida eftersom intrycket blir att byxan når hela vägen ner till skon.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar