Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Så tacklar jag stressen som egen företagare

  5 september 2017

   

  Hur håller jag stressen i schack undrar mina väninnor ibland. Mitt recept är att våga vara en latmask. Ibland uppstår oväntade luckor i schemat och idag är en sådan dag. Planen är att skrota runt på hemmaplan. Maken är bortrest och jag ska bara läsa böcker, dricka kaffe och slappa. Dagens outfit är en superskön mix av joggingbrallor och någon av döttrarnas gamla skoltröja.

  Annons

  Min nya bokhög som jag ska sätta tänderna i så snart kaffet är klart.

   

  Som egen företagare är det lätt hänt att man trycker lite för hårt på gaspedalen. Jobben och uppdragen är så roliga att det är svårt att tacka nej. Andra gånger vågar man inte tacka nej av rädsla för att inte få nya gigg.

  Jag insåg tidigt att jag inte är så duktig på att stänga av jobbet. Ständigt snuddar hjärnan vid jobbsaker men under vägs har jag lärt mig att ändå lata mig i veckorna. Det kan vara som idag när jag bara ska skrota runt. Dagar utan måsten är viktiga för mig.

  Jag prioriterar till exempel alltid sovmorgnar framför lediga kvällar. Kan jag till exempel köra hem efter en kvällsföreläsning så gör jag hellre det än att jag sover på hotell. Hur lyxigt det än må vara med hotellfrukost så är det för mig bäst att vakna upp hemma och få ta morgonen med ro. Det håller stressen borta för mig. Hur gör du? Berätta!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar