I samarbete med apprl

Saknar du mys? Här är bästa mysplaggen!


Vi pratade om hur du hittar myset i söndagens STILSNACK och jag ville ta tillfället i akt och bjuda på ett kollage med lite extra mys.

Jannice var ju inne mycket på det här med kuddar och plädar. Därför har jag har valt ut en fin roströd sammetskudde från House Doctor för 290 kronor och en pläd från Bloomingville för 189 kronor. Vi snackade dofter och ritualer. Då passar det bra med Skandinavisk Skog doftljuset eller glaset från Nachtmann.

Själv var jag inne på mysplagg och då främst pratade jag om material. Jag chocköppnar med en morgonrock från Fler Du Mal för… trumvirvel …den nätta lilla summan av 8333 kronor! Jag har klickat in på den flera gånger och försökt förstå priset. Är det kvaliteten eller materialet? Nåja, fin är den iallafall men prismässigt inte för mig.

Däremot skulle jag gladeligen betala 999 kronor för nattlinnet från Lady Avenue. Kanske inte min färg riktigt men övriga plagg som jag har haft därifrån har alltid ”hållit måttet”. Ett annat alternativ är det mönstrade bomullsnattplagget från Brantex för 299 kronor.

Sist men inte minst, ett par roliga strumpor från Marimekko som man blir lite glad av eller den lilla halsduken i fuskpäls från Stand. Det gäller ju att inte glömma bort accessoarerna när man klär sig i myskläder.

 

Och du! Vill du ha tips om en minst lika söt morgonrock för 399 kronor så ska du inte missa den HÄR!

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Imorgon kan jag äntligen berätta lite kort om vad det är för sorts modereportage som jag har jobbat med och som kommer i MåBra senare i vår. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar