Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Säsongsskifte bland kläder och växter

  28 augusti 2017


  Vi har haft en riktigt fixarhelg här hemma. Jag har rensar garderoben, ordnar i gästrummet och  bytt ut växter i krukorna. Som du kanske vet så är jag ingen trädgårdsperson och några gröna fingrar har jag inte men ibland glimrar det till. Då byter jag växter i några av våra stora utomhuskrukor och får familjen att häpna. 

  Annons


  Det färdiga resultatet! Kände mig mycket nöjd men fattar ju samtidigt att jag liksom ”skryter” med småsaker. Mina väninnor brukar vara långt mycket mer pyssliga. Hur är det med dig och trädgård? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar