Annons
Annons

Selfien gjorde mig till modell


Selfien gjorde mig till glasögonmodell för en liten stund.

Selfien gjorde mig till glasögonmodell för en liten stund.

Så blev jag också modell… Ser ni mig? Det var Smarteyes som såg min selfie på Instagram och frågade om jag ville vara med i ett kollage med ”vanligt folk” som alla hade lagt upp selfies på sina nya brillor. ”Visst” svarade jag.

Annons

Kul att se vad andra väljer för bågar. Själva har jag fått lite blandade reaktioner på mina gula brillor. Några vänner tycker att de är jättefina medan andra tycker att det inte riktigt ser ut som mitt vanliga klassiska jag och det stämmer ju. I själ och hjärta är jag mest klassik i stilen.

På tal om olika stilar, när jag frågade om ni hade samma klädstil som inredningsstil svarade ni så HÄR. I något kommande nummer av MåBra (ej bestämt vilket ännu) får ni kika in hos mig, teamet gjorde ju ett litet ”hemma hos”-reportage.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar