Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Semester? Så proffspackar du inför resan!

  7 juni 2017

  Sommar och snart semester innebär en viss utmaning att packa semesterkläderna. Helst vill man packa lätt, snyggt och smart för att slippa kämpa med en otymplig packning och onödigt många kläder som ändå känns fel. Här är tre smarta knep för dig som ska packa inför semestern:

  Annons

  Tänk basgarderob! Skapa en minibasgarderob med basplagg, aha-plagg, accessoarer och skor. Läs mer om basplagg i inlägget Kom igång med basgarderoben. Aha-plaggen är plaggen som sätter stilen på semesterresan. Tänk en läcker blommig kimono eller färgstark tunika som passar extra bra på semesterorten.

  Färgschema! Satsa på några få men snygga färger och bygg din semestergarderob kring dem. Men kom ihåg att packa ner några neutrala färger som matchar det mesta. Läs mer om färger i inlägget Tips på snygga färger som passar ihop!

  Accessoarer och skor under lupp! Lägg ut samtliga accessoarer och skor för att få en överblick. Syna noga, är det för vågat eller för blekt? Läs mer i inlägget Accessoarer som syns. Ta bort och lägg till. Fundera över kommande aktiviteter och försök att skapa en tydligare bild över vad du verkligen behöver.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar